Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

Maak kennis met de volgende generatie van de Upper East Side.

ZIEN: deze 5 acteurs spelen al zeker mee in de ‘Gossip Girl’-reboot

In de zomer van 2019 werd er aangekondigd dat er een reboot van ‘Gossip Girl’ op de planning stond. Details over de spin-off waren tot nu toe redelijk schaars, maar bij HBO hebben ze zonet een deel van de cast bekendgemaakt. Hoog tijd dus om even kennis te maken met de volgende generatie van de Upper East Side.

Emily Alyn Lind


Gisteren heeft HBO Max voor het eerst een deel van de cast bekendgemaakt. First up is Emily Alyn Lind die eerder al meespeelde in de serie ‘Revenge’. In de ‘Gossip Girl’-reboot speelt zij de rol van Audrey. Haar personage zit al een tijdje in een relatie, maar vraagt zich af of dit wel de juiste keuze is.

Whitney Peak


Een tweede naam die door HBO Max werd bevestigd, is Whitney Peak. Whitney is nog maar 17 jaar oud, maar de actrice speelde wel al mee in de Netflixserie ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Welke rol zij in de spin-off op zich zal nemen, is voorlopig nog niet bekend.

Eli Brown


Eli Brown was al te zien in ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ en de acteur heeft nu ook een rol te pakken in de reboot van de populaire serie ‘Gossip Girl’. Ook Eli is nog redelijk jong, want hij is nog maar negentien jaar oud.

https://www.instagram.com/p/BmwddrPhbVy/

Jason Gotay


Jason Gotay (30) was tot voor kort vooral op Broadway te zien. Zo speelde hij mee in voorstellingen van ‘Bring It On’ en ‘Spider-Man: Turn off the Dark’. Naast acteur is hij volgens zijn Instagramaccount ook een zanger, een leraar en – niet onbelangrijk – een grote liefhebber van pindakaas.

Johnathan Fernandez


Johnathan is 46 en de meest ervaren acteur van de bende. Zo speelde hij drie seizoenen lang mee in de serie ‘Lethal Weapon’. Hier kroop hij in de huid van het personage Bernard. Daarnaast speelde hij in het verleden ook al mee in ‘Girls’ en ‘Younger’.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '