Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© mtv

In de datingshow moeten 16 singles die panseksueel zijn, hun perfecte match vinden.

KIJKTIP: 8ste seizoen van MTV-serie ‘Are You The One?’ focust op lgbtq-gemeenschap

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In datingshow ‘Are You The One?’ op MTV proberen 16 singles binnen 10 weken hun perfecte match te vinden. Het nieuwste seizoen focust voor de allereerste keer op de lgbtq-gemeenschap, want alle deelnemers zijn panseksueel. Iedereen in de villa kan dus hun ideale partner zijn.


In de MTV-serie ‘Are You The One?’ worden net zoals in ‘Blind Getrouwd’ op voorhand ideale stelletjes samengesteld. Het grote verschil is dat de vrijgezellen in deze datingshow niet weten aan wie ze gekoppeld zijn. Ze moeten dus binnen 10 weken hun perfecte match vinden in een villa op een tropisch eiland. Als alle koppels erin slagen hun juiste partner te vinden, wint de groep een grote geldprijs.

Drama en frustratie


We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat dat steevast gepaard gaat met heel wat drama. Sommige singles groeien immers naar elkaar toe, maar blijken op papier geen ideale match te zijn. Dat tot grote frustratie van anderen die die koppels natuurlijk uit elkaar willen krijgen, want anders kunnen ze hun centjes vaarwel zeggen.

Het achtste seizoen speelt zich af in Hawaï en gooit het over een andere boeg. Voor de allereerste keer zijn alle deelnemers panseksueel, waardoor hun perfecte match dus werkelijk iedereen in het huis kan zijn. Dat maakt het natuurlijk nog een pak moeilijker om die ene ware te vinden en zo een miljoen dollar te winnen.

Oog voor diversiteit


Fans zijn alleszins in de wolken met het nieuwe concept en het feit dat MTV eindelijk oog heeft voor diversiteit. Wil je zelf ook kijken? Elke woensdagavond om 21u30 is er een nieuwe aflevering op MTV. Er zijn al twee afleveringen uitgezonden, maar geen zorgen: bij elke aflevering herhalen ze kort wat er in de vorige gebeurde, dus je zal perfect kunnen volgen. Veel kijkplezier!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '