Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De mysterieuze thrillerserie is van de makers van 'Dark'.

TEASER: ‘Élite’-ster Miguel Bernardeau schittert in nieuwe Netflixserie ‘1899’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Netflix is on fire! Naast de eerste langverwachte beelden van ‘Wednesday’ lost de streamingdienst ook een eerste teaser voor de historische thrillerserie ‘1899’. En die zit boordevol topacteurs en duistere beelden. Dat belooft!

Fan van de Netflixhit ‘Dark’? Dan heb je iets om naar uit te kijken! De makers van de Duitse horrorserie komen namelijk met een gloednieuwe reeks die minstens even duister zal zijn. In ‘1899’ stappen we aan boord van een stoomschip dat van Europa naar Amerika vaart. De passagiers op het schip zijn vrijwel allemaal migranten die elk hun eigen achtergrond, maar wel eenzelfde droom hebben: een mooie toekomst opbouwen in het buitenland.

Mysterieuze symbolen

‘Iedereen die hier is, loopt weg van iets’, klinkt het in de teaser. Die maakt al snel duidelijk dat er onrust op het schip ontstaat wanneer er onderweg een tweede schip gespot wordt, en niemand er echt te vertrouwen blijkt. Daarnaast komen er special effects en enkele mysterieuze symbolen in beeld die ons nu al ‘Dark’-vibes geven.

De makers van ‘1899’ stelden een internationale topcast samen. Onder meer Anton Lesser (‘Game of Thrones’), Miguel Bernardeau (‘Élite’), Andreas Pietschmann (‘Dark’), Lucas Lynggaard Tønnesen (‘The Rain’) en Mathilde Ollivier (‘Boss Level’) spelen een rol in de reeks die gecreëerd wordt Jantje Friese and Baran bo Oda. Uitzonderlijk: zo goed als alle acteurs zullen in de reeks hun moedertaal spreken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het eerste seizoen van ‘1899’ precies op Netflix beschikbaar zal zijn, is nog niet aangekondigd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '