Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Cancel al je plannen!

5 seksstandjes om morgenvroeg te proberenNiets zo leuk als ’s ochtends wakker worden met je bae naast je. In plaats van morgenvroeg meteen uit bed te rollen voor je dagelijkse routine, zet je de wekker misschien een keer ietsje eerder voor een intieme ochtend in bed. Wij geven je alvast wat sexy inspiratie met deze vijf seksstandjes. 😉


 

Snuggle f*ck

Snuggle f*ck

Snuggle f*ck

Draai je gezicht naar je partner en verstrengel je helemaal rond zijn lichaam. Schuur zachtjes tegen elkaar aan en glijd eventueel zachtjes met je hand naar beneden voor extra stimulatie. Neem je tijd en geniet van dit intieme moment voor je aan de dag begint.

 

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Lazy Sunday

In plaats van seks in de douche te hebben, neem je eens een bad. Hou je mimosa of koffie bij de hand en neem de tijd om elkaar rustig in te zepen. Plaats je tussen de benen van je partner, leun tegen zijn borst en laat hem jou verwennen met een heerlijk orgasme. Bekomen? Keer de rollen dan om! Voor de volledige lazy Sunday-ervaring kruip je daarna terug in bed met koekjes en Netflix.

 

Snooze alarm

Snooze alarm

Snooze alarm

Bang voor een stinkende ochtendadem? Ga dan met je buik op bed liggen en laat je partner je langs boven penetreren. Zorg ervoor dat je benen zich binnen die van je partner bevinden.

 

Wake-up call

Wake-up call

Wake-up call

Wanneer je partner zachtjes wakker begint te worden, fluister je in zijn oor dat je je mond op zijn *hoe je zijn edele delen ook noemt* wil hebben. Kus je weg naar beneden terwijl je partner zich nog in een slaaproes bevindt. Begin op een langzaam, slaperig ritme en baan je een weg naar *goooeeeeeiemorgen*.

 

Slotted spoon

Slotted spoon

Slotted spoon

Installeer je in lepelpositie, leg je handen over die van je partner en begin met kleine aanrakingen. Net voor je klaarkomt, laat je die ochtenderectie eindelijk binnenkomen. Orgasme verzekerd! 

Wedden dat deze seksstandjes jullie gegarandeerd een orgasme bezorgen?

 

Bron: Cosmopolitan / Illustraties: Katie Buckleitner


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '