Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© mark zamora via unsplash

Unicorns bestaan dus toch!

TE SCHATTIG: deze puppy heeft een extra staart op zijn kopje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Maak kennis met de allernieuwste internetsensatie: Narwhal. De kleine puppy gaat momenteel viraal op sociale media omdat hij niet één, maar twee staartjes heeft en dat tweede exemplaar bevindt zich knal op zijn kopje.


De dierenhulporganisatie Mac’s Mission redde onlangs een puppy die op straat was achtergelaten in de Amerikaanse staat Missouri. Helaas gebeuren zulke vreselijke taferelen elke dag en dit overal ter wereld, maar dankzij zijn speciaal kenmerk ging dit hondje toch viraal op sociale media. Het beestje heeft namelijk een klein staartje pal in het midden van zijn voorhoofd.

Zijn redders in nood doopten het tien weken oude diertje Narwhal – genoemd naar een walvis die één grote slagtand heeft – en postten enkele foto’s op Facebook. Al snel werd iedereen die het vertederende kopje van deze real life fluffy unicorn zag verliefd op hem en gingen zijn schattige foto’s de wereld rond.

Geen probleem voor zijn gezondheid


Het tweede staartje op zijn kopje is maar een derde van zijn echte staart en hij kan er niet mee kwispelen.  Het vormt volgens de dierenarts geen enkel probleem voor de gezondheid van de pup. Narwhal is voorlopig nog niet klaar voor adoptie, want ze willen er eerst voor zorgen dat hij volledig gewend geraakt aan zijn extraatje. Binnen enkele weken hopen ze een nieuw baasje te vinden dat in tegenstelling tot zijn vorige eigenaar het tweede staartje nét schattig vindt in plaats van vreemd. We hebben zo’n klein vermoeden dat dit geen probleem zal zijn!Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '