Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Geen inspiratie? Dit zijn volgens Google de populairste halloweenoutfits voor dit jaar

Binnen twee weken is het Halloween, maar ben jij nog steeds op zoek naar een gepaste outfit? Dan voorzien wij je alvast van de nodige dosis inspiratie, want bij Google hebben ze de populairste halloweenkostuums voor dit jaar op een rijtje gezet.


Heb jij op 31 oktober een halloweenfeestje op de planning staan, maar heb je geen idee in wat je je wil verkleden? Dan kunnen onze vrienden bij Google je wellicht helpen. Zij hebben namelijk de tien populairste halloweenoutfits voor 2019 op een rijtje gezet.

  1. Fortnite
  2.  Spider-Man
  3. Harley Quinn
  4. Wonder Woman
  5. Black Panther
  6. Deadpool
  7. Harry Potter
  8. Catwoman
  9.  Pennywise
  10. Kim Kardashian


Wat valt er op als we naar het lijstje kijken? Eerst en vooral zien we vooral veel superhelden terug. Als je wil scoren met je outfit kies je dus beter iets dat gebaseerd is op een personage uit een superheldenfilm.

Ook opvallend is dat vooral fictieve figuren populair zijn. De enige echte persoon die een plekje wist te veroveren, is Kim Kardashian. Natuurlijk hoef je geen kostuum te kiezen dat geïnspireerd is op iets uit bovenstaand lijstje. Op Halloween is het namelijk volledig toegestaan om los te gaan en je eigen ding te doen. Have fun!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '