Home Deco Kerstboommaniak? Dan is de halloweenboom misschien wel iets voor jou!

Kerstboommaniak? Dan is de halloweenboom misschien wel iets voor jou!

© Getty

Begint het bij jou al te kriebelen om de kerstballen en slingers uit de kast te halen? Dan lijkt het wel een eeuwigheid te duren voordat je – zonder al te veel rollende ogen van vrienden en familie – je kerstboom kan versieren. Kan je écht niet langer wachten? Haal dan gewoon een halloweenboom in huis!

Wij hebben dé oplossing gevonden om alle ongeduldige kerstmaniakken van hun zenuwachtigheid af te helpen: een halloweenboom. Zo heb je toch een geldig excuus om de zolder op te kruipen en je versiering al van onder het stof te halen.

Spinnenwebben

Het principe van de boom is simpel: je hangt ‘m niet vol met kerstballen en sterren, maar wel met pompoenen, doodskoppen, spookjes en – voor de durvers – spinnenwebben. Op 31 oktober ga je met familie en vrienden rond de boom zitten en maak je geen cadeautjes, maar wel snoepjes open.

Na 31 oktober is het wél verantwoord om je boom om te toveren tot een magische kerstboom. Ruil de pompoenen in voor kerstballen, de spinnenwebben voor engelenhaar en de snoepjes voor cadeautjes die je nóg ongeduldiger maken. Nood aan een beetje inspiratie? Wij verzamelden de coolste en meest griezelige halloweenbomen. You’re welcome!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.