Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tim Douglas via Pexels

Meer dan vier uur aan heerlijke kerstvibes!

PLAYLIST: de leukste kerstliedjes om je kerstboom op te versieren

Heb jij flink gewacht tot Sinterklaas het land uit was en nu eindelijk de tijd gevonden om je kerstboom te zetten? Om het allemaal nog leuker en gezelliger te maken, hebben wij de ideale playlist boordevol kerstliedjes voor jullie samengesteld.

Wij wisten het uiteraard al langer, maar uit onderzoek blijkt dat je een pak gelukkiger wordt van kerstdecoratie. Sinterklaas is officieel het land uit, dus wat te doen dit weekend? Right: de kerstboom zetten! ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey, ‘Let It Snow’ van Frank Sinatra of het nieuwe ‘Merry Christmas’ van Ed Sheeran én Elton John: stuk voor stuk kerstklassiekers die niet mogen ontbreken wanneer jij je boom gaat versieren of de kerstcadeautjes inpakt.

Leuk om te weten: Mariah Careys ‘All I Want For Christmas’ is volgens Spotify ook dit jaar het populairste kerstlied. Nog in het lijstje van meest gestreamde kerstnummers van dit jaar: ‘Last Christmas’ van Wham!, ‘Jingle Bell Rock’ van Bobby Helms en ‘Santa Tell Me’ van Ariana Grande. Wij voegden ze allemaal toe aan onze playlist. En oh ja: luidkeels meezingen is toegestaan. Enjoy!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '