Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kарина Kаржавина via Pexels

3. Verwaarloos je tepels niet.

5 onmisbare masturbatietips die je gegarandeerd in hogere sferen brengen

De redactie

Elke vrouw masturbeert op haar eigen manier. Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken voor een hete solosekssessie? Hier zijn 5 onmisbare masturbatietips waar je geen vibrator of kamasutraboek voor nodig hebt.

Concentreer je niet alleen op je clitoris

Hoewel clitorale stimulatie bij de meerderheid van de vrouwen de snelste weg naar een orgasme is, zijn er down under andere plekjes die ook interessant zijn.

Cervicale (cervix is een synoniem voor de baarmoederhals) en G-spotorgasmes zijn net zo bevredigend. Die laatste kan zelfs leiden tot vrouwelijke ejaculatie.

>>> Lees ook: 9 masturbatietechnieken om een fantastisch orgasme te bereiken

masturberen

Gebruik glijmiddel

Of je nu je vingers gebruikt of een seksspeeltje, met glijmiddel in huis zal je solosekssessie zo mogelijk nóg leuker worden. Gebruik verwarmend glijmiddel of een variant met muntsmaak voor een extra intens effect.

masturberen

Verwaarloos je tepels niet

Voor wie het nog niet wist: tepelorgasmes bestaan wel degelijk. Wanneer de tepels gestimuleerd worden, komt er oxytocine vrij, waardoor de baarmoeder en vagina samentrekken, net als bij een orgasme. Dit zorgt voor een betere bloeddoorstroming naar de geslachtsdelen en kan resulteren in een orgasme.

Raak jezelf dus zeker niet alleen down under aan, maar vergeet ook je borsten en tepels niet.

masturberen

Gebruik je fantasie

Dit klinkt misschien erg vergezocht, maar onderzoek wijst uit dat vrouwen ook een hoogtepunt kunnen bereiken door puur en alleen door hun verbeelding te gebruiken.

Focus op een fantasie en blijf je concentreren tot je een orgasme bereikt. Oefening baart kunst natuurlijk, maar deze vorm van klaarkomen kan masturberen of seks met je partner alleen nog maar intenser maken.

masturberen

Masturbeer meer

Bestaat er zoiets als jezelf te vaak plezieren? Wetenschappers raden vrouwen aan meer te masturberen vanwege de vele psychische (we worden er blij van) en fysieke (onze bekkenbodemspieren worden getraind) voordelen.

masturberen

Hoe (vaak) je ook beslist te masturberen, weet dat je je niet hoeft te schamen om je lichaam te verkennen. Ontspan je en geniet ervan! 

Beelden: Pexels

Nog meer leesvoer over soloseks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '