https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Drummer Ethan liep een peesontsteking op en heeft daarom rust nodig.

Måneskin cancelt optreden op Lokerse Feesten

Jolien Meremans

Slecht nieuws voor wie toch een ticket kon bemachtigen voor Måneskins optreden op de Lokerse Feesten. De Italiaanse band liet namelijk weten dat ze aanstaande donderdag niet op het podium zal kunnen staan.


Minder dan een minuut, zo weinig tijd hadden Damiano, Victoria, Ethan en Thomas nodig om de tickets voor hun optreden op de Lokerse Feesten te verkopen én de website van het festival volledig plat te leggen – lees: wegens overbelast door duizenden andere fans die ook een ticketje wilden bemachtigen. Normaal gezien zou de Italiaanse Songfestivalwinnaar Lokeren donderdag op zijn grondvesten doen daveren, maar de band liet weten dat hun concert niet zal kunnen doorgaan.

Alternatief programma


‘We vinden het enorm jammer dat we dit moeten aankondigen’, schrijft de band op Instagram Stories. ‘Jammer genoeg zullen we donderdag niet op de Lokerse Feesten staan. Ethan (de drummer, nvdr.) heeft last van een peesontsteking en zal niet op tijd kunnen herstellen. Het gaat goed met hem, maar hij heeft een paar dagen rust nodig. Het spijt ons en we kunnen niet wachten om jullie te zien en plezier te maken samen.’

De organisatie liet intussen weten dat wie in het bezit is van een ticket kan rekenen op een volledige terugbetaling. Ook kijkt ze of er nog een alternatief programma in elkaar geflanst kan worden. ‘Als Lokerse Feesten zijn we natuurlijk ook bijzonder aangedaan van dit nieuws. Op dit moment is er voor ons ook nog veel onduidelijk. We bekijken momenteel of een alternatieve programmatie op 5 augustus mogelijk is en hoe die er zou uitzien. Van zodra we hier informatie over hebben komen we bij jullie terug’, schrijft ze op Facebook.

Of Ethan wel helemaal genezen zal zijn tegen 14 augustus, dan treedt de band nog eens op in ons land, is nog niet duidelijk. Maar Måneskin, we’re beggin’, beginn’ you om zo snel mogelijk nog eens naar ons landje af te zakken en dan misschien meteen een iets groter concert te geven. Grazie mille!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content