Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat je niet ziet, is wat er achter de schermen gebeurt...

Zo stralend zag Kate Middleton er enkele uren na haar bevalling uit

Slechts 7 uur nadat ze haar derde kindje op de wereld zette, stond Kate Middleton alweer voor de camera’s van de wereldmedia. Elk haartje op haar hoofd lag op z’n plaats en ook haar make-up was picture perfect wanneer ze op hakken naar buiten stapte. Hoe doet the Duchess of Cambridge het toch? 


Moeders van over de hele wereld keken gisteren met open mond naar het officiële debuut van royal baby nummer 3. 

Kate Middleton zag er stralend uit met haar kersverse zoon op de arm en de trotse papa prins William aan haar zijde. Het paar verscheen op de trappen van het St. Mary’s-ziekenhuis in Paddington, Londen, om traditiegetrouw het nieuwe lid van de Britse koninklijke familie aan de wereld te tonen.

Prins George (4) en prinses Charlotte (2), die trouwens in hetzelfde ziekenhuis geboren zijn, waren de schattigheid zelve toen ze later op de dag hun kleine broer kwamen bezoeken.

Klein leger achter de schermen


Slechts enkele uren nadat ze nieuw leven op de wereld had gezet, moest Kate met haar mooiste prinsessenglimlach klaarstaan voor royal duty. Hoewel Catherine Middleton er effortless uitzag terwijl ze naar de camera’s zwaaide, kostte het heel wat moeite om haar klaar te stomen voor de wereldpers.

Achter de schermen is een team van 20 mensen namelijk druk in de weer om de kersverse moeder en haar baby bij te staan. Zo is er Kates styliste Natasha Archer, die haar helpt bij het selecteren van de juiste outfit bij officiële gelegenheden. Bij het tonen van haar derde kindje koos Middleton voor een rode jurk met een witte kraag, ontworpen door Brits designer Jenny Packham. Prises Diana had een gelijkaardige outfit aan bij de geboorte van prins Harry in 1984.

Dan is er nog haar persoonlijke kapper Amanda Cook Tucker, die er sinds 2012 voor zorgt dat de signature golvende lokken van de Duchess er altijd picture perfect uitzien. Tucker onthulde in een interview dat ze standaard 13 haarborstels, zes kammen, twee föhns en maar liefst zeven haarproducten op zak heeft. Haar make-up zou Middleton dan weer zelf doen, met producten van Bobbi Brown.

Naast Kates glam team zijn ook verschillende dokters, verpleegkundigen, stafleden en assistenten aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '