https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Het zusje van Kate geniet volop van haar prille moederschap!

ZIEN: Pippa Middleton 11 weken na haar bevalling in bikini op de Caraïben

Chloë Foubert

Terwijl wij stilaan onze werkmodus weer inschakelen na de feestdagen, start Pippa Middleton het nieuwe jaar in vakantiemodus. De 35-jarige zus van Kate Middleton vertoeft momenteel met haar gezinnetje onder de Caraïbische zon, en daar hoort uiteraard een frisse duik bij. Het is een moment dat de paparazzi uitvoerig op beeld wisten vast te leggen. En met reden, zo blijkt.


Samen met haar man James Matthews (43) opteerde Pippa Middleton ervoor om die koude temperaturen achter zich te laten en naar het luxueuze eiland Saint-Barthélemy te trekken. Gisteren trok het koppel dan ook samen naar het strand, waar Pippa in een witte bikini van het Britse label Biondi London volop van de zon én een frisse duik genoot. Daarbij viel vooral haar strakke figuur op, waardoor je amper zou geloven dat ze nog maar zo’n elf weken geleden moeder werd van haar zoontje Arthur.

Sportfanaat in hart en nieren


Hoewel elke vrouw die zwangerschapskilo’s op haar eigen manier en tempo verliest, lijkt het bij Pippa wel erg vlotjes te gaan. Hoe dat komt? Mevrouw Middleton is een echte sportfanaat en besloot tijdens haar zwangerschap dan ook gewoon verder te blijven bewegen. ‘Zodra ik wist dat ik zwanger was, heb ik mijn normale ritme van 4 à 5 dagen per week sporten aangepast en een manier gezocht om veilig te trainen tijdens de rest van mijn zwangerschap’, schreef ze eerder in haar column voor supermarktketen Waitrose. ‘Ik heb gemerkt dat mijn lichaam verandert en dat ik zwaarder word, maar met sport en oefeningen voel ik het ook sterker worden, zodat het een gezonde zwangerschap, geboorte en herstel aankan’, voegde ze er nog aan toe. Onze tip? Doe het vooral op je eigen tempo en geniet van die qualitytime met jouw wondertje.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content