Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram kensingtonroyal

De hertogin werd tot voor kort altijd in neutrale tinten gespot, als blijk van respect voor de Queen.

ZIEN: Meghan Markle schittert voor het eerst in een knalkleur

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Gisteren deed de hertogin van Sussex heel wat hoofden draaien tijdens haar aankomst bij Marlborough House in Londen. Meghan verscheen er namelijk aan de zijde van Harry in een wel heel opvallende zomerjurk…


De hertog en hertogin van Sussex woonden gisteren in Londen een receptie bij ter ere van de Commonwealth Youth Challenge. Prins Harry is sinds februari namelijk de ambassadeur van de jongerenorganisatie. Het is een titel die hij overnam van de Queen. Hoewel elke publieke vertoning van het verliefde stel uitgebreid gefotografeerd wordt, was het deze keer de jurk van Meghan die meermaals op beeld werd vastgelegd.

Sinds Meghan zichzelf de hertogin van Sussex mag noemen, droeg ze voornamelijk klassieke jurken in neutrale kleuren als zachtroze, ecru en lichtblauw. Een doordachte keuze, want met die subtiele tinten zal Meghan de Queen op officiële evenementen nooit overtreffen. De Queen staat namelijk bekend om haar ensembles in felle kleuren, en dankzij Meghans ingetogen look zal die nooit haar spotlight stelen. Noem het gerust een blijk van respect voor Hare Majesteit.

Subtiel knipoogje


Aangezien Queen Elisabeth gisteren niet aanwezig was op de receptie, koos Meghan voor het eerst een outfit in kanariegeel. De jurk met rechte halslijn is een ontwerp van de Amerikaanse designer Brandon Maxwell, die ook al de stylist van Lady Gaga was. Met die designerkeuze geeft de hertogin trouwens een subtiele knipoog naar haar geboorteland, waar ze begin deze week nog uitbundig hun onafhankelijkheidsdag vierden. Haar look werkt ze af met een paar nude suède pumps van Manolo Blahnik en diamanten oorbellen van Adina Reyter. Wij hopen Meghan in ieder geval nog eens in een statementkleurtje te zien!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '