Home celebs Prins Harry en Meghan Markle gingen dan tóch al op huwelijksreis

Prins Harry en Meghan Markle gingen dan tóch al op huwelijksreis

En het was niet naar Canada, zoals verwacht werd.

We hadden het nog niet meteen verwacht, maar prins Harry en Meghan Markle gingen dan toch al op huwelijksreis. En die intieme honeymoon ging niet naar Ierland of Canada, zoals eerder gedacht werd.

Het is een kleine maand geleden dat prins Harry en Meghan Markle elkaar eeuwige trouw beloofden. Hoewel er in eerste instantie niet veel tijd leek te zijn voor een huwelijksreis, trok het kersverse huwelijkspaar tussen Prins Charles’ garden party en het ‘Trooping The Colour’-event naar Oost-Afrika voor een romantische honeymoon.

Safari’s, outdoor adventures en zon

Harry en Meghan bezochten een paar Oost-Afrikaanse landen en zouden hun dagen gevuld hebben met safari’s, verschillende outdoor adventures en ook even de tijd genomen hebben om in de zon te liggen. ‘Het was de perfecte getaway en een heerlijke mix van hun passies’, vertelt een bron. ‘Ideaal om de batterijen opnieuw op te laden aan het begin van een zeer drukke tweede helft van 2018.’

Hoewel hun bruiloft door fans wereldwijd te volgen was, droomde het koppel altijd al van een superintieme huwelijksreis. ‘Ergens naartoe gaan waar ze minimale security moesten meenemen en zich niet de hele tijd zorgen moesten maken over mensen die hen zien, was van het allergrootste belang’, wist een bron aan E!News te vertellen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.