Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© EEN

Stefaan vertelt voor het eerst over zijn onbeschrijfelijke verdriet op televisie.

ZIEN: dit zijn de eerste beelden van Stefaan Degand in ‘Die Huis’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Stefaan Degand (39) beleefde vorig jaar de nachtmerrie der nachtmerries toen hij zijn vrouw en ongeboren kind plots verloor. En hoewel de Vlaamse acteur eerder deze maand opnieuw de liefde vond, gaat er geen dag voorbij zonder dat hij aan Julie denkt. Daarover vertelt hij dan ook vol passie en emotie in de eerste beelden van het programma ‘Die Huis’ dat later dit najaar op Één te zien zal zijn.


Het vorige seizoen van ‘Die Huis‘ werd dankzij verschillende openhartige gesprekken met bekende Vlamingen een schot in de roos. En dat succes zet Één ook dit najaar gewoon verder. Programmamaker Eric Goens vertoefde opnieuw enkele weken onder de Zuid-Afrikaanse zon, en de eerste beelden daarvan zijn nu alvast meeslepend. Niemand minder dan Stefaan Degand mocht als eerste zijn intrek nemen op het verbluffende wijndomein en vertelt er vol passie over zijn overleden vrouw en hoe hij met dit avontuur een ode aan Julie wil brengen.

Het verlies van de liefde van zijn leven


Met een filosofische adoratie vertelt hij over het verlies van de liefde van zijn leven terwijl hij naar een foto kijkt van Julie in een prachtige witte trouwjurk. ‘Ik zing nu een tweestemmig lied. En die tweede stem is verdriet. Soms krijgt die de eerste stem. Soms de tweede stem. Maar die zal er altijd zijn’, klinkt het bij de emotionele Stefaan. Toch vertelt hij ook vol plezier over hun eerste ontmoeting: ‘Mijn eerste serieuze zin tegen Julie was: “Zeg, als je mij een beetje te druk vindt, moet je het maar zeggen.” En haar antwoord was: “Waar heb jij het over?” Fantastisch, toch?’. En ook die ietwat ‘gekke’ kant van de Vlaamse acteur komt voldoende aan bod. Wij kijken alvast hartstochtelijk uit naar die eerste aflevering! Jij ook?

Najaar één 2018: Die huis is terug

Openhartige gesprekken en onverwachte verhalen in het nieuwe seizoen van Die huis, later dit najaar op Eén.

Posted by Eén on Thursday, August 30, 2018


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '