https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Two down, two to go!

ZIEN: dit zijn de eerste twee koppels uit ‘Blind Getrouwd’

Vanavond wordt ein-de-lijk de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ uitgezonden. Vorige week maakte VTM de acht singles bekend, maar de matches bleven nog heel even geheim. Tot nu, want de programmamakers hebben zojuist prijsgegeven wie de eerste twee koppels zijn. Two down, two to go!

In de aflevering van vanavond maken we kennis met de eerste vier kandidaten. Uit meer dan 2800 inzendingen werden er vier matches gevormd. Het eerste koppel is Evelien en Nicolas, zij geven elkaar straks als eerste hun ja-woord.
 

Evelien en Nicolas

Evelien (29) werkt als begeleidster in de gehandicaptenzorg en is een vrolijke jongedame. Ze heeft naar eigen zeggen een leuke job en een fijne familie, maar ze mist toch iemand speciaal in haar leven. ‘Als ik in m’n zetel lig, denk ik dat het wel leuk zou zijn moest er iemand naast me zitten’, aldus Evelien.
 

De 27-jarige Nicolas denkt er net zo over. ‘Er zijn zo veel dingen die me interesseren en die ik graag zou willen doen. Maar gezellig alleen met z’n tweeën dingen doen, dat gaat niet, hè?’, vertelt Nicolas al lachend. 
 

Evelien en Nicolas

Veerle en Nick

Tijdens de eerste uitzending krijgen we ook een glimp van het tweede koppel te zien, namelijk Nick en Veerle. De 35-jarige Veerle had een charismatische man voor ogen die positief in het leven staat en bovendien gevoel voor humor heeft. Deze eigenschappen vonden de experten terug bij Nick en zo ontstond een tweede match (made in heaven).
 

Veerle is al een tijdje single en is op zoek naar een partner om zich mee te settelen. ‘Ik heb altijd willen trouwen, maar ik ben ondertussen al wat ouder en had zoiets van: dit gaat er gewoon niet meer van komen.’
 

Ook haar wederhelft Nick denkt al volop aan de toekomst. ‘Ik zit met bouwplannen in mijn hoofd en ik wil kindjes, maar alleen gaat dat niet’, aldus de 30-jarige vertegenwoordiger. Hij hoopt op een sterke persoonlijkheid die stevig in haar schoenen staat en niet bang is om het voortouw te nemen. We'll see!
 

Veerle en Nick


De eerste aflevering van 'Blind Getrouwd' wordt vanavond om 20u35 uitgezonden op VTM.
 

Nog meer lezen over 'Blind Getrouwd':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content