Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

Op maandag 30 januari is het zover!

YES: er doen dit jaar 4 koppels mee aan ‘Blind Getrouwd’

Vanaf maandag 30 januari kunnen we opnieuw kijken naar 'Blind Getrouwd', en we hebben nog meer goed nieuws voor de fans van het programma. In het tweede seizoen stappen er geen drie, maar liefst vier koppels in het huwelijksbootje. Can’t wait!

Er hebben massaal veel Vlamingen (zo’n 2800 singles!) zich ingeschreven voor het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd'. Niet moeilijk te begrijpen, want iedereen wil natuurlijk zo’n sprookjeseinde als Stijn en Nuria.
 

Het was voor de makers dan ook erg moeilijk om maar drie koppels uit alle inschrijvingen te kiezen. Resultaat? Dit jaar stappen er vier duo’s in het huwelijksbootje. Wie de gelukkigen juist zijn, blijft voorlopig nog geheim.

 

Experte Margo Van Landeghem is alvast enthousiast: ‘Wij kijken terug op een mooi eerste seizoen waarbij Stijn en Nuria, intussen al meer dan één jaar getrouwd, bewijzen dat ze een goede match vormen’, schrijft VTM Nieuws. ‘Maar laten we eerlijk zijn: we willen het in het tweede seizoen nog beter doen.’

 

Gelukkig hoeven niet lang te wachten, want op maandag 30 januari gaat ‘Blind Getrouwd’ opnieuw van start op VTM. Spannend!
 

Bron: VTM Nieuws

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '