Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DIT ZIJN ZE DAN: de 8 singles die dit jaar meedoen aan ‘Blind Getrouwd’

Het is bijna zover. Volgende week kunnen we weer kijken naar ‘Blind Getrouwd’ en het is dus hoog tijd om kennis te maken met de kandidaten. Deze acht singles werden uit meer dan 2800 inschrijvingen gekozen. Drum rolls please... 

Wie een koppel vormt, blijft geheim tot aan de eerste uitzending, maar dat wil niet zeggen dat we niet mogen speculeren, natuurlijk. Wij zijn alvast razend benieuwd naar de vier duo’s én of ze net zo goed bij elkaar passen als Vlaanderens favoriete koppel Stijn en Nuria.
 

Tine (29)

Tine (29)

Tine is laborante, spendeert graag veel tijd met haar vriendinnen en ze gaat graag shoppen. Net zoals Veerle, een andere kandidate, is ze dol op haar metekindje. Haar ideale man? Iemand die sociaal is en haar met beide voeten op de grond kan houden. Liefst iemand met donker haar.
 

Ik ben benieuwd wat voor iemand er wetenschappelijk gezien bij me past en of dat effectief degene is naar wie ik op zoek ben.

Evelien (29)

Evelien (29)

Evelien is zorgbegeleidster, een natuurmens en kan enorm genieten van weekendjes in de buitenlucht. Ze is dol op haar kat Yoko en haar ideale man is iemand die sterk in zijn schoenen staat en weet wat hij wil.
 

Door mee te doen aan Blind Getrouwd kan ik erop vertrouwen dat er iemand naast mij zal staan die ook goed nagedacht heeft over zijn toekomst. Na enkele teleurstellingen wil ik het eens over een andere boeg gooien en het overlaten aan de wetenschap.

Veerle (35)

Veerle (35)

Veerle is een IT application consultant en houdt van een uitdaging. Haar hobby’s? Gezellig gaan eten, yoga en tijd doorbrengen met haar metekindje. Veerle is op zoek naar een man met veel charisma, iemand die positief in het leven staat en gevoel heeft voor humor.

 

I believed I could so I did. Ik zie dit experiment als een avontuur waarbij ik niets te verliezen heb, maar veel te winnen. De kans bestaat dat ik hiermee de man van mijn dromen tegenkom. Na de vele dieptescreenings ben ik heel benieuwd met wie de experten me gaan matchen.

Sally (26)

Sally (26)

Sally werkt als notarieel juriste, speelt volleybal en gaat graag op stap met haar vriendinnen. Ze valt op bad boys met een gevoelig kantje.

 

Ik smijt mij in dit avontuur in de hoop mezelf te leren kennen én mijn ideale man.

Ben (30)

Ben (30)

Ben is softwareontwikkelaar en zoekt iemand die hem een beetje kan intomen. Zijn ideale vrouw is verder ook sociaal en actief. Ben houdt van restaureren, muziek, reizen en z’n jack russell.

 

Pas na mijn inschrijving heb ik de reeks gezien. Ik ben heel impulsief en dat is bij deze nog eens bewezen. Maar als wetenschapper schaar ik mij volledig achter dit concept.

Nicolas (27)

Nicolas (27)

Nicolas is productmanager en hij heeft een voorliefde voor muziek. Hij drumt en speelt gitaar, maar interesseert zich ook voor basketbal en games. Hij valt op vrouwen die sociaal en empathisch zijn. Ook wil hij graag iemand leren kennen die een eigen menig heeft en tegen hem in durft te gaan.

 

Ik geloof niet in onverklaarbare liefde. Ik ben ervan overtuigd dat liefde kan groeien als er genoeg basis is. Ik heb altijd gezegd: ‘ Ik wil maar 1 keer trouwen’. Ik neem dat nog altijd zeer serieus.

Nick (30)

Nick (30)

Nick is werkzaam als vertegenwoordiger en valt op zelfzekere, zorgzame en verzorgde vrouwen. Als het even kan, moet ze ook een gevoel voor humor en zin voor avontuur hebben. Nick is namelijk avontuurlijk aangelegd en verder is hij ook een echte levensgenieter die dol is op z’n familie en vrienden.

Persoonlijk geloof ik in de kracht van een match tussen twee personen die mekaar niet kennen, gebaseerd op een wetenschappelijke benadering. Het experiment zal één groot avontuur worden. Ik bekijk het als een once in a lifetime opportunity.

Mathias (28)

Mathias (28)

Mathias is planningcoördinator en is verder ook een sportief type. Zo doet hij aan fitness, lopen en voetbal. Zijn droomvrouw is niet te groot, spontaan, zit vol enthousiasme en is zelf ook graag bezig met sport.

 

Ik heb niets te verliezen, alleen maar te winnen. Ik kan hier de vrouw van mijn leven aan overhouden.

‘Blind Getrouwd’ is vanaf maandag 30 januari te zien op VTM.
 

Nog meer lezen over 'Blind Getrouwd':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '