Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eric Han via Unsplash

ZIEN: deze Belgische katten zijn met hun meer dan 10.000 volgers echte ‘catfluencers’

De term influencer is niet meer weg te denken uit onze samenleving, maar wie zegt dat enkel en alleen mensen ons kunnen beïnvloeden? Steeds meer huisdieren hebben hun eigen pagina op sociale media zoals bijvoorbeeld Instagram en ons land doet het zeker niet slecht. Onderstaande Belgische katten hebben stuk voor stuk minstens 10.000 volgers en daar rekenen wij ons met plezier bij.

@madfluffs (71k)


Op het account van @madfluffs krijg je twee voor de prijs van een. Je kan er namelijk foto’s terugvinden van Leopold en Brigand. Foto’s van de twee katten wisselen elkaar mooi af en wij weten eerlijk gezegd niet wie we het schattigste vinden.

@this_is_aico (36k)


Aiko heeft maar liefst 36.000 volgers en wij begrijpen maar al te goed waarom. Het schattige katje is afkomstig uit Antwerpen en mag in mei twee kaarsjes uitblazen.

@ragnar_kattebrok (24k)


Ragnar is een Britse korthaar die zijn tweede verjaardag viert op 28 juni. Volgens zijn Instagramaccount is hij alvast gek op rugzakken en aan zijn foto’s te zien is hij duidelijk ook niet vies van dutjes.

@kinglouie_antwerp (17k)


Ook King Louie is een Britse korthaar die nog geen twee jaar oud is. Deze crèmekleurige kat woont eveneens in Antwerpen en neemt geen blad voor de mond. In de onderschriften bij zijn foto’s lees je dan ook de meest hilarische dingen.

@poetie_lou (14k)


De grijze Lou heeft dan weer drie jaartjes op de teller staan en woont in Heuzen-Zolder. Een kat met hele sprekende ogen zoals je kan zien aan de vele verbaasde blikken. Daarnaast heeft hij ook een voorliefde voor strikjes, dassen en andere accessoires die hij als halsband kan dragen.

@celinethebritishshorthair (11k)


Céline aka miss grumpy heeft bijna 12.000 volgers en heeft ook nog drie broertjes en zusjes. Onze favoriet is alvast het katje met de chocoladebruine vacht. Uren staarplezier (zonder creepy stalkgedrag) gegarandeerd.

@meowsome.official (16k)


Op het account van @meowsome.official kan je niet een, twee of drie, maar wel vier katten volgen. Op de foto’s zie je namelijk Luna, Marie, Odin en Caitlin terug. Stuk voor stuk prachtige beestjes, maar wij hebben stiekem toch een voorkeur voor de witte kat Luna. Check die prachtige, groene ogen.

@oscar_the_british_shorthair (121k)


Oscar is een Britse korthaar en een van de populairste katten van ons land. Sinds zijn geboorte in maart 2015 wist hij namelijk zo’n 121.000 volgers te verzamelen. Hier geen kleurrijke accessoires zoals strikjes of andere grappige pakjes, maar gewoon foto’s van het beestje in zijn natuurlijk omgeving.

@cat_princess_summer (12k)


Het account van Princess Summer is ongetwijfeld onze favoriet. Dit heeft eerst en vooral te maken met het bijzondere uiterlijk van de kat. Haar vacht bestaat uit een mix van drie kleuren namelijk wit, beige en dan nog een soort van grijstint. Bonuspunten krijgt ze voor de mooie foto’s en grappige onderschriften.

@koby_thecat (28k)


Koby viert eind volgende maand zijn derde verjaardag en woont met zijn twee huisgenootjes in Leuven. Zijn favoriete hobby’s zijn liggen, liggen en nog eens liggen. En we kunnen hem eerlijk gezegd geen ongelijk geven. Wat een luxeleventje!

@bengalthor (209k)


De Bengaalse kat Thor is met zijn 209.000 volgers de absolute winnaar onder de Belgische ‘catfluencers’. En het is niet moeilijk om te begrijpen waarom, want zijn vacht is zo ontzettend mooi. Echte fans kunnen trouwens een eigen kalender met foto’s van de kat bestellen. Een hebbeding voor de echte crazy cat ladies onder ons.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '