Home Lifestyle Dieren Crazy cat ladies, opgelet: op dit Griekse eiland betalen ze je om...

Crazy cat ladies, opgelet: op dit Griekse eiland betalen ze je om op 55 katten te passen

Wij hebben onze droomjob gevonden!

Ben jij een kattenliefhebber en wil je op dit moment niets liever dan je bureau inruilen voor een exotische vakantiebestemming? Dan hebben wij de perfecte job gevonden voor jou! In Griekenland zijn ze namelijk op zoek naar iemand die op zo’n vijftigtal katten wil passen.

God’s Little People Cat Rescue, gelegen op het Griekse eiland Syros, is op zoek naar een nieuwe medewerker. Het gaat om een deeltijdse job waarbij je voor 55 (!) katten mag zorgen. De droom van elke crazy cat lady, toch? Bovendien mag je er ook helemaal gratis verblijven. Het uitzicht op zee en een tuin vol met tientallen poezelige vriendjes krijg je er gratis bij.

Must love cats

Wat staat er nu precies omschreven in de vacature? Je moet een natuur- (check!) en een kattenliefhebber (dubbelcheck!) zijn. Wel moet je bereid zijn om je voor een langere periode te engageren en dat vanaf 1 november 2018. Zo moet je minstens zes maanden blijven en voor je officieel begint, moet je twee tot drie weken vrijwilligerswerk doen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kandidaten kunnen hun motivatiebrief sturen naar joanbowell@yahoo.com, maar kunnen maar beter ijzersterk uit de hoek komen. Er worden namelijk duizenden inzendingen verwacht. Ah ja, dat kunnen we natuurlijk maar al te goed begrijpen. Toch?

Lees ook: