https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Rumi lijkt als twee druppels water op haar grote zus Blue Ivy.

ZIEN: Beyoncé toont eindelijk nog eens haar schattige tweeling

Geruchten doen de ronde dat Beyoncé opnieuw zwanger is. In afwachting van het antwoord op de vraag of er nu wel of niet een vierde mini-Carter bij komt, kregen we eindelijk nog eens de tweeling Rumi en Sir Carter te zien.


Beyoncé en Jay-Z kregen vorig jaar op 14 juni een tweeling. Hun zesjarig dochtertje Blue Ivy kreeg er zo in één keer zowel een broertje als een zusje bij. Terwijl Queen B tal van foto’s van zichzelf post op haar sociale media, schermt ze Rumi en Sir goed af van de buitenwereld.

Ze postte slechts één foto op haar Instagrampagina een maand na de bevalling, en op een paparazzifoto die een half jaartje geleden de wereld rondging zagen we dat ze een serieuze groeischeut hadden gekregen, maar Queen B zelf houdt haar kleine spruiten uit de schijnwerpers. 

‘My Babies’


Heel even dachten we in het begin van hun ‘On The Run II’-tour dat we een glimp kregen van de één jaar oude baby’s, maar volgens een woordvoerder van de zangeres ging het – vreemd genoeg – om dubbelgangers van de baby’s. We konden de mini-Carters wel bewonderen op een foto waarop Jay-Z en Beyoncé hun trouwgeloften hernieuwden. Oma Tina Knowles deelde die fier op Instagram met het onderschrift ‘My Babies’.

Sir en Rumi zijn ondertussen meer dan één jaar oud en eindelijk krijgen we ze nog een keertje te zien! Nu is het B zelf die de foto’s online plaatste op haar website. We zien de zangeres met haar dertien maanden oude kindjes op haar schoot. De meisjes lachen hartelijk, terwijl Sir er maar wat sipjes bijzit.

Op een tweede foto houdt Jay-Z op een jacht het mini-handje vast van zijn kleine meid Rumi. Het koppel geniet momenteel samen van een familievakantie in Europa. Fans zijn in de wolken met de nieuwe beelden. ‘De schattigste kindjes ooit’, ‘Ze lijken zo hard op haar’ en ‘Nu wil ik ook een tweeling’ zijn maar enkele van de ontelbare positieve reacties.

Al doen de foto’s niet onmiddellijk de zwangerschapsgeruchten overwaaien. Eén volger merkte zelfs op dat Rumi precies het getal vier vormt met haar kleine vingertjes, wat volgens hem hét bewijs is dat Beyoncé zwanger is van een vierde kindje.

https://www.instagram.com/p/BlrfWAxl91S/?tagged=jayz

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten