Home celebs Beyoncé stond ziek op het podium (en ze was nog steeds flawless)

Beyoncé stond ziek op het podium (en ze was nog steeds flawless)

De titel van 'Queen' krijg je natuurlijk niet zonder reden!

Beyoncé
Photonews

Wanneer we ziek zijn, willen we gewoon in ons bed liggen en een hele dag naar Netflix kijken. Maar als je Beyoncé bent en net aan een nieuwe tournee begonnen bent, kan je natuurlijk niet in je zetel kruipen. De zangeres stond afgelopen donderdag dan ook gewoon ziek op het podium en ze heeft het – uiteraard – nog steeds fantastisch gedaan. Bow down!

Afgelopen donderdag stond Beyoncé op het podium in Berlijn, maar de zangeres was niet helemaal in topconditie. Zo hebben enkele fans gefilmd dat ze af en toe stond te hoesten en dat ze tussen twee zinnen door snel haar neus afveegde.

The show must go on

Beyoncé en haar hubby Jay-Z zijn momenteel halverwege hun Europese ‘On the Run’-tournee. De afgelopen dertig dagen heeft het koppel elf shows gedaan in negen verschillende steden. Op zich al supervermoeiend en Beyoncé lijkt nu wat last te hebben van haar drukke schema.

Tijdens haar nummer ‘Resentment’, zie je hoe ze een paar keer haar microfoon van haar mond haalt om te hoesten. In een andere filmpje kan je dan weer zien hoe ze tussen twee zinnen door snel haar neus afveegt. Dit zijn natuurlijk maar enkele details, want het was nog steeds een geweldig optreden. De titel Queen B krijg je natuurlijk niet zomaar!

Jammer genoeg heeft ze de komende maanden maar weinig tijd om uit te rusten. Tot begin oktober staat ze bijna non-stop op het podium. Misschien toch maar eens een voetmassage aan Jay-Z vragen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.