Home celebs Beyoncé en Jay Z delen intieme details over hun relatie op nieuw...

Beyoncé en Jay Z delen intieme details over hun relatie op nieuw album

Het koppel is enorm gesteld op hun privacy, maar hangt nu alle vuile was buiten in ‘Everything Is Love‘.

Beyoncé (36) en Jay Z (48) verrasten vriend en vijand door een gezamenlijk album uit te brengen zonder enige aankondiging. In ‘Everything Is Love’ doet het powerkoppel – dat enorm gesteld is op hun privacy – eindelijk een boekje open over hun relatie. Wij sommen de sappigste verhalen uit de negen nummers voor je op.

1

‘APESHIT’

In het nummer ‘Apes**t’ – dat overigens ook een videoclip heeft – bevestigt Jay-Z de geruchten dat hij het voorstel afwees om dit jaar de halftime show van de Super Bowl te spelen. De rapper haalt ook zwaar uit naar de Grammy Awards, omdat zijn album ‘4:44‘ ondanks acht nominaties geen enkele keer in de prijzen viel. ‘Tell the Grammys fuck that 0 for 8 shit. Have you ever seen the crowd goin’ apeshit?’ klinkt het.

2

‘BOSS’

In ‘Boss’ is Beyoncé duidelijk trots op hun succes. ‘My great-great-grandchildren already rich. That’s a lot of brown children on your Forbes list’, klinkt het zelfzeker. Ook dochtertje Blue Ivy (6) is heel eventjes te horen op het nummer. ‘Shout-out to Rumi and Sir. Love, Blue’, richt ze zich tot haar jongere broer en zus.

3

‘NICE’

Queen B vloekt opvallend veel op dit album. Ze spreekt zich ook voor het eerst uit over de kritiek die ze kreeg omdat ‘Lemonade‘ enkel te beluisteren is op Tidal. ‘If I gave two fucks about streaming numbers, would’ve put ‘Lemonade’ up on Spotify. Fuck you, fuck you’, aldus de koningin van de Beyhive.

4

‘713’

Jay-Z licht een tipje van de sluier op over de begindagen van hun romance in ‘713’. Blijkbaar had Jay al een oogje op zijn toekomstige vrouw toen ze nog een relatie had met een andere man. Hij maakte toch een move, maar ze wees hem kordaat af. ‘You had a man, you shut it down until you two had a break. I beg that dude rued the day’, herinnert Jay-Z zich.

5

‘FRIENDS’

Het koppel beseft dat ze hun succes deels te danken hebben aan de steun van hun vrienden en familie. In ‘Friends’ nemen ze dan ook de tijd om hun naasten te bedanken voor alle liefde en vriendschap.

6

‘HEARD ABOUT US’

Sinds lange tijd beweert een 23-jarige rapper genaamd Rymir Satterthwaite dat hij de onwettelijke zoon is van Jay-Z. In ‘Heard About Us’ ontkracht Jay deze geruchten: ‘Billie Jean in his prime. For the thousandth time, the kid ain’t mine. Online they call me dad kiddingly. You’re not supposed to take this dad thing literally’.

7

‘LOVEHAPPY’

In het nummer ‘LoveHappy’ gaat Beyoncé de confrontatie aan met manlief over zijn ontrouw. Hun albums ‘Lemonade’ en ‘4:44’ komen hier als het ware samen in een verhitte discussie, waarin nogmaals ‘Becky with the good hair’ wordt aangehaald.

Bey: ‘You fucked up the first stone, we had to get re-married.’
Jay: ‘Yo chill.’
Bey: ‘We keeping it real with these people, right? Lucky I ain’t kill you when I met B…’
Jay: ‘You know how I met her. We broke up and got back together. To get her back I had to sweat her.’

Ondanks hun geruzie, beseft het koppel dat ze perfect zijn voor elkaar. ‘The ups and downs are worth it. Long way to go but we’re working. We’re flawed but we’re still perfect for each other’, klinkt het. Het laatste nummer eindigt dan ook op een bijzonder positieve noot. ‘We came, and we conquered, now we’re happy in love‘, zingt Beyoncé.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.