Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: The Late Late Show with James Corden

VIDEO: Khloé Kardashian eet liever een vissenoog dan op deze vraag te antwoorden

Hoe geniaal is James Corden? In zijn format ‘Carpool Karaoke’ nodigt hij Hollywoodsterren uit voor een muzikaal feestje en in ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’ krijgen onze favoriete celebs steeds een dilemma voorgeschoteld. Een persoonlijke vraag beantwoorden OF iets héél vies opeten. Khloé Kardashian koos alvast voor dat laatste…

In ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’ zit James Corden steeds met een Hollywoodster aan tafel, en dit keer was het de beurt aan Khloé Kardashian. Om de beurt moeten de twee een vraag beantwoorden, maar als ze dit niet willen doen, volgt er een tegenprestatie.

Op tafel staan een aantal héérlijke voedingswaren zoals bijvoorbeeld vogelspeeksel, kippenpoten of een smoothie op basis van sardientjes. Dit moet opgegeten worden als iemand op een bepaalde vraag niet wil antwoorden.
 

Toen Khloé Kardashian de vraag kreeg of ze dacht dat O.J. Simpson onschuldig was, had ze geen antwoord klaar en moest ze noodgedwongen een vissenoog opeten. Smakelijk, Khloé!
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '