Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: E! Entertainment

'Let's make our haters our biggest motivators'

Bekijk hier de trailer voor Khloé Kardashians ‘Revenge Body’

Khloé Kardashian is de laatste tijd veel afgevallen en nu deelt ze haar ervaringen met anderen in haar eigen televisieprogramma ‘Revenge Body’. Je kan zeggen over de zusjes wat je wil, maar de transformatie van Khloé is toch wel opmerkelijk. Kom maar op met die tips!

Khloé heeft al een boek geschreven waarin ze haar ervaringen met haar fans deelt. In ‘Strong Looks Better Naked’ lees je verschillende verhalen en geeft ze enkele handige tips. Nu is het tijd voor de volgende stap: een televisieprogramma.
 

In ‘Revenge Body’ helpt Khloé Kardashian andere personen naar een gezonde levensstijl. Als zij het kan, kunnen anderen het ook, aldus Khloé. In het programma krijgen zestien deelnemers de kans om samen te werken met enkele professionele fitnessinstructeurs.
 

In de trailer vertelt Khloé dat ze als kind jarenlang last had van overgewicht, maar ze hamert er wel op dat het niet om het getal op de weegschaal draait, maar over hoe je je in je lichaam voelt. Wij zijn alvast héél benieuwd naar de resultaten.
 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_DoH5ndrOodM][/sm-rambla-embed]

 

Wil je nog meer lezen over Khloé Kardashian:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '