Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En wij waren erbij!

VIDEO: Jonas Van Geel en James Cooke zijn getrouwd en wij waren erbij!

'T IS GEBEURD MANNEKES, WE ZIJN GETROUWD!', zo kondigde het kersverse echtpaar gisterenavond het heuglijke nieuws aan op sociale media. Jonas Van Geel (31) moest met James Cooke (32) in het huwelijksbootje stappen als tegenprestatie voor een weddenschap. 

Zoals je hier al kon lezen moest Van Geel 200.000 likes verzamelen voor de Facebookpagina van het VTM-programma ‘Jonas & Van Geel’. Als tegenprestatie moest de 31-jarige presentator ofwel het voorprogramma van stand-upcomedian Philippe Geubels verzorgen, ofwel trouwen met … James Cooke, de BFF van Karen Damen uit 'Nieuwe Buren'. 

 

In een recordtempo wist Van Geel 200.000 likes op zijn pagina te verzamelen en tot ieders verbazing koos de tv-host er niet voor om moppen te tappen op een podium, maar wél om in het huwelijksbootje te stappen met Cooke
 

Jonas Van Geel

 

Rode Neuzen Dag

Het kersverse huwelijkspaar zag hun kans schoon om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Zo mochten er 500 ‘vrienden’ naar het feest komen, mits een toegangsprijs van 12 euro. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen! Redactrice Julie stond dan ook op de eerste rij toen Cooke en Van Geel hun jawoord gaven. 
 
 
Wist je helaas geen ticket te bemachtigen? Aanstaande dinsdag komt de huwelijksceremonie aan bod in de uitzending van Jonas & Van Geel. Maar wij lichten alvast een tipje van de sluier op:
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nog meer nieuws uit de Vlaamse showbizz:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '