Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dat hadden we niet zien aankomen!

SAY WHAT: stapt Jonas Van Geel straks in het huwelijksbootje met James Cooke?

Om likes te sprokkelen voor zijn Facebookpagina doet Jonas Van Geel geregeld een tegenprestatie. Maar deze keer is die wel héél straf. Als hij 200.000 likes kan verzamelen voor de pagina van het VTM-programma ‘Jonas & Van Geel’ moet de 31-jarige presentator ofwel het voorprogramma van Philippe Geubels verzorgen, ofwel trouwen met ... James Cooke. 

Eerder ging Van Geel al uit de kleren toen hij 100.000 likes op zijn Facebookpagina behaalde. Intussen zit de pagina aan meer dan 141.000 volgers. Bij de kaap van 200.000 volgt opnieuw een tegenprestatie. 
 

Voorstel van gast Bart Peeters

Gisterenavond was niemand minder dan Bart Peeters te gast bij Van Geels talkshow op VTM en die kwam met een wel héél straf voorstel op de proppen: wat als de gastheer nu eens zou trouwen met James Cooke, beter bekend als de BFF van Karen Damen uit ‘Nieuwe Buren’ op VIJF
 
Dat Van Geel het voorstel niet echt zag zitten, is een understatement, maar zijn toekomstige bruidegom des te meer. De kijkers kunnen hier stemmen voor het voorprogramma van stand-upcomedian Philippe Geubels, of een huwelijk met Cooke. Op naar de 200.000! 
 

Nog meer nieuws uit de Vlaamse showbizz:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '