Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @mirandakerr via Instagram

Het Australische topmodel was al mama van de 7-jarige Flynn, haar zoon met ‘Lord of the Rings’-acteur Orlando Bloom.

HOERA: Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr verwelkomt tweede kindje

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Heuglijk nieuws voor Miranda Kerr: het Australische topmodel verwelkomde maandag haar eerste kindje met echtgenoot Evan Spiegel (27). De 35-jarige Kerr was al mama van de 7-jarige Flynn, haar zoon met ‘Lord of the Rings’-acteur Orlando Bloom (41).


Miranda Kerr (35) is opnieuw mama. De ravissante Victoria’s Secret Angel beviel maandag in Los Angeles van haar tweede kindje en eerste kindje met echtgenoot Evan Spiegel (27). Miranda en Evan doopten hun zoontje Hart, naar Evans grootvader.

‘Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij we zijn onze prachtige zoon te verwelkomen in onze familie. Miranda stelt het goed en Flynn is laaiend enthousiast om grote broer te zijn’, liet de woordvoerder van het gezin Spiegel-Kerr weten aan People Magazine.

De Australische Kerr kondigde in november vorig jaar aan zwanger te zijn van haar eerste kindje met de 7 jaar jongere Spiegel, de oprichter en CEO van Snapchat. Het koppel leerde elkaar kennen in 2015, verloofden zich een jaar later en mochten elkaar tegen mei 2017 officieel man en vrouw noemen.

Kerr was eerder getrouwd met ‘Lord of the Rings’-acteur Orlando Bloom (41) van 2010 tot 2013. Samen zijn de ouders van de 7-jarige Flynn.

Nog meer babynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '