https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Ashton Kutcher zet meteen de toon

Verschillende sterren maken Trump met de grond gelijk op de SAG Awards

Gisterenavond vonden de uitreikingen van de Screen Actors Guild Awards plaats in Hollywood. Verschillende acteurs maakten van de gelegenheid gebruik om het migratiebeleid van president Trump te bekritiseren. De ene deed dat al wat subtieler dan de andere.

Ashton Kutcher opende de avond met zeer krachtige woorden. 'Goedenavond mensen, iedereen thuis én iedereen in de luchthavens die thuishoren in MIJN Amerika.' Onder luid applaus ging de acteur verder.

 

We houden van jullie en heten jullie welkom. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De vrouw van Ashton – actrice Mila Kunis – kwam als vluchteling naar Amerika. Daarom maakt het beleid van de nieuwe president hem zo kwaad. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Maar Ashton was lang niet de enige met frustraties. Actrice Kerry Washington maakte een statement door een veiligheidsspeld te dragen. Met dit subtiel gebaar toonde ze haar solidariteit. 

 

 

'Moonlight'-acteur Mahershala Ali ontroerde iedereen met zijn emotionele speech. 'Mijn moeder sprong geen gat in de lucht toen ik mij bekeerde tot de islam. Maar we hebben de meningsverschillen kunnen bijleggen en we houden van elkaar.' Hij benadrukte in zijn speech vooral dat houden van elkaar het belangrijkste ooit is. 

 

Ook actrice Emma Stone had het over de beslissing van Trump. Ze eindigde haar speech met een belangrijke boodschap.

 

We have to kick some ass.

 

Tot slot liet acteurskoppel Simon Helberg en Jocelyn Towne hun mening erg duidelijk zien op de rode loper. Neen, ook zij zijn niet blij met de beslissingen van Donald Trump. 

 

acteurskoppel

© Belga Image

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content