Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News en Instagram: @veroniquedekock

Ze wist het nieuws maandenlang geheim te houden!

Véronique De Kock is stiekem verloofd

Véronique De Kock (41) is sinds enkele maanden verloofd met de Antwerpse ondernemer Manuel Goossens (35). Het  koppel besloot hun verloving eerst geheim te houden, maar is nu klaar om het heuglijke nieuws te delen de rest van de wereld.


‘Waarom ik dat niet al langer bekend heb gemaakt? Gewoon, omdat we het niet nodig vinden om het aan de grote klok te hangen. Maar ontkennen zou belachelijk zijn. Dus, inderdaad: wij hebben trouwplannen. En ja, we zijn heel gelukkig samen’, onthult de ex-miss België in Tv Familie.

‘The word is finally out’


Nu het nieuws bekend is, toont ze maar al te graag haar prachtige verlovingsring op Instagram. ‘The word is finally out’, klinkt het verheugd onder foto.

Véroniques twee zonen Sébastien (13) en Maximilien (5) hebben een goede band met de toekomstige echtgenoot van hun mama. ‘We zijn alle twee inderdaad erg verheugd’, vertelt ook Goossens in het weekblad. ‘We hebben het nieuws van onze verloving een hele tijd onder de radar kunnen houden. Maar Véronique en ik, we hebben het heel fijn samen. We kijken ernaar uit om officieel man en vrouw te zijn.’

De trouwdatum blijft wél nog een goed bewaard geheim. ‘We hebben wel een ­specifieke periode in gedachten. Maar ’t is nog niet helemaal beslist wanneer precies dé grote dag zal zijn. We willen er ook geen media­gebeuren van maken’, klinkt het bij de bruid in spe.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '