Home celebs CUTE: Nick Jonas maakt zijn relatie met Priyanka Chopra Instagram official

CUTE: Nick Jonas maakt zijn relatie met Priyanka Chopra Instagram official

De twee werden in 2017 voor het eerst samen gespot, maar nu is de vonk pas overgeslagen.

Nick Jonas
Photonews

Er wordt al wekenlang gefluisterd dat Priyanka Chopra en Nick Jonas een koppel zijn. Zo werd de ‘Quantico’-actrice een tijdje geleden aan zijn zijde gespot op een trouwfeest en ook nu zijn de twee samen op vakantie. Maar er is nog meer, want in zijn Instagram Stories laat de zanger duidelijk blijken dat ze verliefd zijn. Zo schattig!

Priyanka Chopra en Nick Jonas werden samen gespot op de luchthaven en niet veel later doken de eerste beelden van hun duo op in Mumbai. Volgens PEOPLE heeft de zanger ook al haar moeder Madhu ontmoet tijdens een etentje op vrijdagavond.

‘Ze zijn erg gelukkig samen’, aldus een bron. Hun woordvoerders daarentegen geven voorlopig geen commentaar over hun relatie, maar een aantal uur geleden heeft Nick Jonas zelf voor duidelijkheid gezorgd op zijn Instagram Stories. Zo heeft de zanger een filmpje gedeeld van een lachende Priyanka. ‘Her’ schreef hij als caption bij de video en om zijn boodschap wat extra kracht te geven, voegde hij nog een verliefde emoji toe. Sorry dames, maar Nick is officially off the market!

Lees ook:

Nick Jonas en Priyanka Chopra samen gespot op date

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.