Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pinterest/Photo News

Spoiler alert!

AI AI: verklapt Sophie ‘Sansa’ Turner het einde van ‘Game of Thrones’ met haar nieuwste tattoo?!

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sophie Turner, beter bekend als Sansa Stark uit ‘Game of Thrones’, liet onlangs een nieuwe tattoo zetten op haar arm. Heel wat fans vrezen dat ze met de tekening het einde van de populaire serie verklapt…


We wachten in volle spanning op het achtste en ook allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’. In 2019 kunnen we eindelijk de grote finale van een van de allerbeste series ooit aanschouwen op televisie. ‘Game of Thrones’ staat bekend voor zijn compleet onverwachte wendingen, maar hackers verpestten ons kijkplezier vorig jaar door een aantal afleveringen online te plaatsen. Daardoor deden spoilers al snel de ronde. Dit keer deden de makers er alles aan om te vermijden dat er ook maar iets op voorhand aan het licht kwam. Ze filmden zelfs verschillende versies van het langverwachte einde.

Heel wat fans waren dan ook verbaasd toen ze zagen dat Sophie Turner (alias Sansa Stark) een nieuwe tatoeage liet zetten die wel eens de grootste spoiler tot nu toe zou kunnen betekenen. Op haar arm staat de tekening van een wolf, het dier dat de familie Stark symboliseert. Daaronder staan de woorden: ‘The pack survives’, wat zou kunnen betekenen dat de Starks blijven leven.

Het zinnetje werd door papa Ned Stark uitgesproken in het eerste seizoen, en ook door Sansa in het vorige seizoen. Fans vrezen daarom dat Sophie met de tekening verklapt dat niemand van de overgebleven Stark-familieleden zal sneuvelen in het laatste seizoen. Een aantal jaar terug vertelde Sophie namelijk in een interview met E! News dat ze graag een wolf wilde laten tatoeëren als iedereen het aan het einde zou halen. Oeps!

Innige vriendschap vereeuwigen


Het kan natuurlijk ook zijn dat Sophie de tattoo liet zetten om de innige vriendschap te eren die op de set tussen de acteurs en actrices ontstond. Sophie deed dat een aantal jaar terug al samen met haar tv-zusje Maisie Williams (alias Aria Stark). Ze lieten toen de datum waarop ze hoorden dat ze gecast waren voor de serie, vereeuwigen op hun lichaam. In dat geval wil de wolf gewoon zeggen dat de serie tot een einde komt, maar hun vriendschap niet.

Het zou ook vreemd zijn dat de makers van ‘GoT’, die er nu alles aan doen om het einde van de verhaallijn geheim te houden, zouden toelaten dat een van hun hoofdrolspeelsters een dergelijke tattoo liet zetten. We zullen dus geduldig moeten afwachten tot april 2019, wanneer we de spannende ontknoping kunnen bekijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '