Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

De tickets voor ‘#LikeMe: The Final Concert’ vliegen de deur uit!

Er is ook nog een tweede én derde ‘#LikeMe’-concert aangekondigd

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Afgelopen zondag maakte de cast van ‘#LikeMe’ bekend dat er nog een allerlaatste concert zit aan te komen. Vanwege de stormloop na die aankondiging, staat er nu ook nog een tweede én derde concert gepland!

‘#LikeMe: The Final Concert’, of toch niet? Afgelopen zondag stroomden de reacties op de aankondiging van het allerlaatste ‘#LikeMe’-concert binnen. En dat heeft VRT ook gemerkt, want door de stormloop zijn er nu nog twee extra shows van de populaire Ketnetserie aangekondigd.

Zoals eerder gezegd vindt ‘#LikeMe The Final Concert’ plaats op 13 januari 2024 om 14u in het Sportpaleis van Antwerpen. Diezelfde dag is er ook nog een tweede show, namelijk om 18u30. En ook voor die show gaat het hard. De tickets worden volgens het persbericht aan sneltempo verkocht.

Derde show

Dus is er intussen ook nog een derde show gepland! Dat kondigde Maksim Stojanac daarnet aan bij ‘Spits op Radio2’. Die derde en laatste show vindt plaats op zondag 14 januari om 14u in het Sportpaleis! Wil jij erbij zijn en Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Emma (Lotte De Clerck), Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara) zien schitteren? Tickets en info vind je via sportpaleis.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '