Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Onder meer Julie Vermeire, Laura Tesoro en Francisco Schuster gaan de uitdaging aan.

‘Make it Happen’: vier bekende duo’s moeten aartsmoeilijke opdrachten volbrengen op VTM GO

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Make it happen!’, zo luidt de boodschap voor vier bekende duo’s in een spannende, gloednieuwe reeks die exclusief te zien zal zijn op VTM GO. Elk duo wordt uitgedaagd om binnen de 24 uur een aartsmoeilijke opdracht te volbrengen. Onder meer Laura Tesoro en haar ‘Special Forces: Wie Durft Wint’-collega Francisco Schuster tekenen present.

Vormen ‘F.C. De Kampioenen’-acteur Herman Verbruggen en influencer en actrice Jamie-Lee Six een strijdvaardig dreamteam? Overstijgen online content creators Ender Scholtens en Gerben Tuerlinckx hun capaciteiten? Tillen televisiegezichten Andy Peelman en Julie Vermeire elkaar naar een hoger niveau? En bewijzen zangeres en presentatrice Laura Tesoro en ‘#LikeMe’-acteur Francisco Schuster hun doorzettingsvermogen?

Je ontdekt het vanaf woensdag 24 mei (morgen dus) om 16 uur iedere week exclusief op VTM GO in de splinternieuwe online reeks ‘Make it Happen’.

Pannenkoeken stapelen met Marcske en Jamie-Lee

In de eerste aflevering zullen Herman Verbruggen en Jamie-Lee Six de spits afbijten. Slagen ze erin om binnen de 24 uur het wereldrecord pannenkoeken stapelen te verbreken? Dat record staat nu op een hoogte van 107 centimeter.

Spelen Herman en Jamie-Lee het tactisch en zetten ze álles op álles? Of komt de chaotische strijder in hen naar boven en gaan ze zonder enig plan aan de slag? Eén ding is zeker: de aanhouder wint.

‘Make it Happen’, vanaf 24 mei elke woensdag om 16 uur exclusief op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '