Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© CORE Festival

De eclectische line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Tomorrowland en Rock Werchter slaan de handen in elkaar en komen met een tweedaags festival naar Brussel

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vind je het altijd moeilijk kiezen tussen Tomorrowland of Rock Werchter? Nu hoeft dat niet meer! De twee populaire festivals slaan de handen in elkaar en lanceren een nieuw concept: het tweedaagse CORE Festival.

CORE Festival vindt dit jaar nog plaats, op 27 en 28 mei, in het prachtige Brusselse Ossegempark. Een line-up is nog niet bekend, maar we weten wel al dat er op de collab tussen Tomorrowland en Rock Werchter eclectische muziek gespeeld zal worden.

‘Natuur, muziek en kunst vormen het hart van een innemende totaalervaring’, staat er in het persbericht te lezen. Daarnaast begint het festival telkens ’s middags en gaat het door tot 1u ’s nachts.

Van hiphop tot alternative dance

Er zullen vier verschillende podia zijn, waarop de muziekstijlen quality indie, hiphop, electronica, hyperpop en alternative dance te horen zullen zijn. Kunst-, geluids- en lichtinstallaties én natuurlijk ook een uitgebreid aanbod aan food maken de festivalervaring compleet.

De voorverkoop start op 23 februari om 11u, de algemene ticketverkoop begint op 24 februari. Pre-registreren kan vanaf nu via corefestival.com. De prijs van een dagticket begint bij 67 euro, de prijs van een weekendticket start vanaf 123 euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '