Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

Tom ‘Draco Malfidus’ Felton heeft een TikTok-account (en dat moet je gezien hebben)

Heel wat beroemdheden kan je tegenwoordig terugvinden op TikTok en voor alle ‘Harry Potter’-fans hebben we nu goed nieuws. Zo kan je ook Tom Felton, aka Draco Malfidus, op het populaire platform vinden. Op zijn account staan alvast een paar verdoken pareltjes die je gezien moet hebben!


Op TikTok kan je de meest uiteenlopende filmpjes vinden. Zo vallen er heel wat beautytrucjes te ontdekken of wat dacht je bijvoorbeeld van een aantal waanzinnige recepten die zelfs de grote zoetekauw omverblazen? Heel wat van die filmpjes zijn afkomstig van doodgewone stervelingen zoals ons, maar af toe kom je op het account van iemand bekend terecht. Zo kan je ook niemand minder dan Tom Felton, beter bekend als Draco Malfidus, op TikTok terugvinden.

@t22feltonSay you’ll be there ? ##music ##spicegirls♬ original sound – t222felton


Tom Felton is met zijn account begonnen in juli 2020 en daar zit hoogstwaarschijnlijk de lockdown voor iets tussen. Nu moet je van de acteur geen dansfilmpjes of ludieke challenges verwachten. Wat doet hij dan wel op TikTok? Af en toe kan je Tom Felton met zijn gitaar spotten. Zo bracht hij er al een cover van ‘Say You’ll Be There’ van The Spice Girls (ja, je leest het goed).

@t22felton♬ original sound – hamiltomfelton


Daarnaast kruipt de ‘Harry Potter’-acteur ook af en toe nog eens in de huid van zijn personage. Hier en daar doet hij bijvoorbeeld Draco Malfidus na of probeert hij de regen te stoppen met de hulp van zijn toverstaf. Wij hebben zo’n vermoeden dat er iemand de laatste tijd een beetje veel binnen gezeten heeft…

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '