Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @timtation_2018 via Instagram

'Tim en het jongetje lijken als twee druppels water op elkaar', aldus een insider.

Tim ‘Timtation’ Wauters reageert op gerucht dat hij een geheim kind zou hebben: ‘Pure leugens!’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Temptation Island‘ mag dan wel voorbij zijn, the drama continues. Het nieuwste gerucht? Tim Wauters, beter bekend als ‘Timtation‘, zou een geheim kind hebben. ‘Tim en het jongetje lijken als twee druppels water op elkaar’, aldus een insider. De 31-jarige Aalstenaar ontkent in alle talen. ‘Pure leugens zijn het!’


Voor wie de afgelopen maanden onder een steen leefde (of als enige ter wereld geen moer om ‘Temptation Island’ geeft): Tim Wauters (31) was de jongeman uit Aalst die dit seizoen samen met zijn vriendin Deborah Leemans (26) deelnam aan het spraakmakende tv-programma op VIJF.

Hoewel hij al snel z’n hart verloor aan de Nederlandse verleidster Cherish, wou Tim Deborah in de seizoensfinale toch nog de ring schenken die hij voor haar kocht. Mevrouw Leemans moest er niets van weten en keilde de verlovingsring prompt in het vuurkamp.

Foto via @timtation_tempa2018 (Instagram)


Dat ‘Timtation’ al snel het mikpunt van spot werd in zowel Nederland als Vlaanderen, is een understatement. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg de Aalstenaar er nog doodsbedreigingen bovenop. ‘Ik kan niet meer normaal op straat komen. Ze willen een mes door mijn keel duwen’, zei hij toen.

Na een klein akkefietje met ex Deborah in de commentsectie van HLN lijkt Tim weer op z’n pootjes te zijn terechtgekomen. Al was de rust van korte duur.

‘Het jongetje lijkt sprekend op Tim’


TV-Familie schrijft vandaag namelijk uit verschillende hoeken het bericht te hebben ontvangen dat Tim vader zou zijn van een 4-jarig jongetje. ‘Maar hij heeft het kind niet erkend en kijkt er niet naar om’, aldus onze concullega’s.

‘Die jongedame en haar zoon wonen bij mij in de buurt, en die jongen lijkt sprekend op Tim van “Temptation Island”. Tim heeft effectief een relatie met haar gehad, maar sinds haar zwangerschap is er geen enkel contact meer tussen hen‘, liet een bron aan TV-Familie weten.

Tim heeft zijn zoon nooit erkend en kijkt niet naar hem om.


Tim was er als de kippen bij om het gerucht te ontkennen. ‘Ik weet om welke dame het hier gaat, en het enige wat ik kan zeggen, is dat dit een pure leugen is. Ik heb geen kind.’

Een vriend van Tim lijkt een verklaring te hebben voor het gerucht dat sinds enkele weken de ronde doet. ‘Sinds hij aan “Temptation Island” heeft meegedaan, krijgt hij niet alleen heel wat bagger over zich heen, er zijn ook mensen die op de één of andere manier van zijn bekendheid willen profiteren. Wel, dit verhaal hoort in dat verdachte sfeertje thuis’, klinkt het.

Foto via @timtation_tempa2018 (Instagram)


‘De jongedame die zogezegd een kind van Tim heeft, zit in financiële problemen. En ze hoopt waarschijnlijk dat Tim nu haar goudhaantje zal zijn en heeft daarom dat gerucht verspreid. Maar de waarheid is: ze weet niet wie de vader van haar kind is, omdat ze er nogal, euh, “losse zeden” op na houdt‘, meent Tims vriend.

‘Het is erg dat Tim nu weer dít moet meemaken, dat verdient hij niet. Als hij een kind had, zou hij sowieso z’n verantwoordelijkheid nemen. Want hij is – echt waar – een crème van een gast met het hart op de juiste plaats!’

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '