Home Lifestyle Mama van Timtation maakt zich kwaad op interviewster: ‘Laat hem met rust!’

Mama van Timtation maakt zich kwaad op interviewster: ‘Laat hem met rust!’

Het ging er bij de opnames van de laatste 'Temptation Talk' erg gespannen aan toe. Dat bewijzen deze beelden.

Timtation
© RTL

Afgelopen donderdag waren alle ‘Temptation Island’-kandidaten te gast bij RTL voor een laatste aflevering van ‘Temptation Talk’ en dat was naar het schijnt een enorm gespannen boel. Beelden van een interview met Tim ‘Timtation’ Wauters bevestigen dat nu.

Boze mama

Daniëlle die niet in een ruimte wilde zijn met Mezdi, spanningen tussen die laatste en verleider Fabrizio en een in het algemeen weinig amicaal sfeertje: de televisiestudio’s van de Nederlandse zender RTL waren afgelopen donderdag niet de aangenaamste plek om te vertoeven. In het programma ‘RTL Boulevard’ blikt televisiegezicht Olcay Gulsen terug op de bizarre avond.

Ze vertelt over een voorval met de mama van Tim, die zich maar bleef mengen wanneer Olcay haar zoon probeerde interviewen. ‘Ze was boos op mij, maar ik weet niet wat ik er mee te maken had’, zegt ze. ‘Ze kwam twee of drie keer naar me toe en schreeuwde “Laat hem met rust! Laat hem met rust!”. Maar Tim wilde heel graag (geïnterviewd worden, red.).’ Op de beelden die daarop getoond worden, is te zien dat de mama van Tim duidelijk van streek is en haar zoon haar probeert te kalmeren.

Tim is een van de vele ‘Temptation Island’-kandidaten die afgelopen vrijdag bij ons op de sofa zaten. De hoogtepunten van de interviews met Tim, Mezdi en de rest kan je hier terugvinden.

Onder andere:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.