Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© James Arthur via Photo News

'Hugh Hefner van de Playboy Mansion was nog een pak ouder.'

‘The Sky is the Limit’-koppel Harry (59) en Olga (39) zijn in verwachting van eerste kindje

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heuglijk nieuws voor Harry Schurmans (59) en Olga Zelenko (39) uit ‘The Sky is the Limit’. Het koppel is na een jaar actief proberen in verwachting van hun eerste kindje, namelijk een meisje! Dat vertellen ze zelf in een interview met Story.

Terwijl Harry Schurmans en Olga Zelenko zestig en veertig worden, hielden die cijfertjes hen niet tegen om nog bewust ouders te worden van hun eerste kindje, een dochtertje. In Story schittert Olga die nu zo’n dertig weken zwanger is met haar bolle buikje.

Over de leeftijd waarop ze aan kinderen begonnen, heeft het koppel in het magazine alvast iets te zeggen. ‘Ik vind mezelf absoluut niet te oud (lacht). Ik ben nog steeds niet helemaal volwassen en voel me tien jaar jonger’, aldus Olga. Ook Harry heeft er geen probleem mee, en vergelijkt zichzelf zelfs met Hugh Hefner: ‘Toen een kennis op zijn 62ste papa werd, vond ik dat heel oud, maar ach, Hugh Hefner van de Playboy Mansion was nog een pak ouder.’

Niet op pensioen

Aanvankelijk wilde Harry geen kinderen, omdat hij zich op zijn carrière wilde focussen en er dus geen tijd voor had, maar nu kan hij meer tijd voor een kindje maken. Al wil dat niet zeggen dat een van hen al denkt aan op pensioen gaan. ‘Ik denk dat ik me snel zou vervelen. Ik ben graag actief bezig.‘ Ook Olga is niet van plan om minder te werken. Al zullen ze natuurlijk allebei met veel plezier voor hun kleine spruit zorgen.

Olga deelde de foto’s uit Story via haar Instagram en schreef het volgende erbij: ‘My greatest dream came true. We are having a baby! I am so happy, excited and looking forward to welcome a babygirl to our family.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '