Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ze doet het super', laat het koppel op Instagram weten.

Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen een dochtertje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De ‘Blind Getrouwd’-familie is weer een tikje groter! Veerle en Nick, die elkaar het jawoord gaven in het tweede seizoen, zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dat laat Veerle zelf weten op Instagram met een schattig kiekje van haar dolgelukkige gezin.

Dat Veerle flink aan het aftellen was tot de komst van haar kleine spruit, was wel duidelijk. Exact een week geleden postte ze nog een foto van haar bolle buikje met het bijschrift ‘Morgen 39 weken...’. De bijhorende hashtag #countingdown maakte duidelijk dat ze écht wel uitkeek naar de geboorte. Haar volgers wensten haar dan ook veel succes met de allerlaatste loodjes.

Nieuw wonder

En die waren sneller achter de rug dan verwacht, zo blijkt. ‘Omringd door zoveel liefde. Zo blij en fier dat we kunnen laten weten dat afgelopen vrijdag onze dochter geboren is’, schrijft Veerle nu bij een foto van haar kersverse dochter. Het meisje luistert naar de naam Noé, wat rust en troost betekent, en doet het naar eigen zeggen super. Ze laat het hart van haar trotse ouders dan ook volop smelten, blijkt uit het bijschrift.

#FamilyOf5

Grote zus Liv schittert fier naast haar mama op het familiekiekje, maar ook hun sterrenkindje Elle, waarvan het koppel helaas op 19 weken zwangerschap afscheid moest nemen, wordt niet vergeten bij de aankondiging. Veerle benadrukt met de hashtags die onder de foto sieren dat ook Elle erg trots zou zijn geweest en dat ze een hecht gezinnetje van vijf vormen.

Christophe, Nick en Winnie waren de eersten van de ‘Blind Getrouwd’-familie om de trotse ouders te feliciteren met hun derde dochtertje. Zo schrijft Winnie, die zelf in blijde verwachting is van haar eerste kindje: ‘Dikke proficiat! Al dat babygeluk hier in de BG familie‘, gevolgd door een veelzeggend hartje.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '