Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De actrice zag er prachtig uit in twee verschillende bruidslooks!

‘The Big Bang Theory’-ster Kaley Cuoco is getrouwd

Kaley Cuoco is officieel een getrouwde vrouw! De ‘The Big Bang Theory’-ster stapte gisteren in het huwelijksbootje met de 28-jarige ruiter Karl Cook.


Kaley Cuoco (32) gaf gisteren in het bijzijn van vrienden en familie het jawoord aan Karl Cook (28) in het zonnige San Diego. De actrice kon duidelijk niet wachten om het blijde nieuws te delen met haar fans en postte onderstaande foto van de intieme ceremonie op Instagram, met het onderschrift ‘Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤’.

https://www.instagram.com/p/BkrZcTuFq4J/?taken-by=normancook

Tweede bruidslook


Na de huwelijksceremonie ruilde Cuoco haar bruidsjurk met cape in voor een kanten jumpsuit. Ook het haar van de blondine werd voor de tweede bruidslook omgetoverd van een klassiek laag knotje tot een hoge paardenstaart. De perfecte look voor een dansfeestje!

https://www.instagram.com/p/BkrcB8uFjrM/?taken-by=normancook

Cuoco en Cook vormen een koppel sinds 2016 en delen niet enkel dezelfde initialen – wat ze overigens kozen als hun wedding hashtag #kcsquared – maar ze koesteren allebei ook een grote liefde voor dieren. In een interview vertelde Kaley dat ze Karl leerde kennen tijdens een paardenshow. ‘Ik vond eindelijk m’n paardenman. Het was voorbestemd’, aldus de actrice. ‘Hij is een geweldige ruiter, maar ook een fantastisch persoon. We delen onze passie voor paarden en honden.’

De acrice was eerder getrouwd met tennisspeler Ryan Sweeting (30). De twee verloofden zich amper drie maanden na hun eerste date en gaven elkaar het jawoord op 31 december 2013. Helaas bleef het sprookje niet duren en vroeg de ‘The Big Bang Theory’-ster de scheiding aan na een huwelijk van twee jaar. Niet veel later vond Cuoco opnieuw de liefde bij ‘paardenman’ Karl Cook.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '