Home celebs Gers Pardoel opnieuw gelukkig met ex-vrouw Sélina

Gers Pardoel opnieuw gelukkig met ex-vrouw Sélina

‘Het was even uit, maar dat kan weleens’, aldus de zanger.

Het gaat Gers Pardoel de laatste tijd weer voor de wind. De Nederlandse zanger dropte daarnet nog een nieuwe clip, startte zopas zijn eigen platenlabel op én blijkt opnieuw de liefde gevonden te hebben bij Sélina Van Gool.

Begin november vorig jaar zetten Gers en Sélina nog in alle stilte een punt achter hun huwelijk. Foto’s van het koppel werden vakkundig op Instagram verwijderd en Sélina verliet het nest om haar intrek te nemen in een huis zes kilometer verderop. Een droevige situatie, vooral voor hun zoontje Goud en dochtertje Rocci. Maar mama en papa blijken nu dus weer de liefde gevonden te hebben bij elkaar.

❤️❤️❤️

A post shared by aka Jikushimeikito (@gers_pardoel) on

‘Het was even uit, maar dat kan weleens’, zegt de Nederlandse rapper in een interview met RTL. Veel lijkt Gers echter niet kwijt te willen over de verzoening. ‘Je moet veel praten dan, toch? Hoe is het goed gekomen? Heb je nog nooit een relatiebreuk gehad? Nou, ik wel, dus’, aldus de zanger. De tortelduifjes vormden dan ook al een stel nog voor Gers doorbrak met ‘Broodje Bakpao’ en ‘Bagagedrager’, een hit die hij trouwens speciaal voor Sélina schreef. De twee liepen elkaar tegen het lijf in een kledingzaak in Rotterdam en werkten sindsdien hard aan Gers’ carrière. Eind goed, al goed, denken wij dan!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.