Home celebs Sélina Van Gool over haar relatiebreuk met Gers Pardoel: ‘Er is geen...

Sélina Van Gool over haar relatiebreuk met Gers Pardoel: ‘Er is geen andere vrouw’

Gers en Sélina hebben samen twee kinderen: Goud en Rocci.

Gers Pardoel
Photonews

Enkele dagen geleden kregen we te horen dat Gers Pardoel en Sélina Van Gool een punt gezet hebben achter hun relatie. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf zou de zanger bovendien al een nieuwe vriendin hebben, maar hier is volgens zijn ex-partner niets van aan.

Gers Pardoel en Sélina hebben elkaar leren kennen in de kledingzaak waar zij werkte en waren al een koppel voor de zanger doorbrak met zijn hit ‘Broodje Bakpao’. De twee hadden een echte sprookjesromance, want zo schreef de Nederlander voor haar het nummer ‘Bagagedrager’. Toch hebben ze nu besloten om een punt te zetten achter hun relatie en volgens de krant De Telegraaf zat er al langer een haar in de boter.

Geen overspel

Sélina heeft nu op Facebook laten weten dat ze sinds april uit elkaar zijn. ‘De kinderen en ik zijn ook sinds mei 2016 ergens anders woonachtig’, staat er te lezen in een artikel van Het Laatste Nieuws. In de Nederlandse media werd er ook gespeculeerd dat een andere vrouw de reden van hun breuk zou zijn, maar hier is volgens Sélina niets van aan. ‘Reden voor de breuk was en is het gedrag van de ander en geen andere vrouw’.

Een officiële mededeling is er nog niet, maar ook Gers Pardoel zou zijn Facebookstatus aangepast hebben naar ‘vrijgezel’, aldus Het Laatste Nieuws.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.