Home celebs Gers Pardoel zet in alle stilte een punt achter zijn relatie

Gers Pardoel zet in alle stilte een punt achter zijn relatie

Dat hadden we niet verwacht...

Gers Pardoel (36) en zijn vriendin/manager Sélina Van Gool hebben in alle stilte een einde gemaakt aan hun relatie. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is het koppel al langer uit elkaar en heeft Gers ondertussen al een nieuwe vriendin.

Gers Pardoel en zijn vriendin Sélina Van Gool leerden elkaar kennen in de kledingzaak waar zij werkte. De vonk sloeg over nog voor de zanger in 2009 doorbrak met het nummer ‘Broodje Bakpao’. Sélina werd zelfs Gers’ manager, en de Nederlander schreef speciaal voor haar het nummer ‘Bagagedrager’. Een echt sprookje, maar daar komt nu helaas verandering in.

Volgens De Telegraaf zat er al langer een haar in de boter bij het koppel. Sélina zou al enkele maanden geleden verhuisd zijn uit Gers’ villa, en ook op Instagram vinden we geen foto’s meer van hen samen.

Kinderen

Gers en Sélina kregen samen twee kinderen. Vier jaar geleden verwelkomden ze hun zoon Goud en in 2015 kregen ze dochtertje Rocci. Gers heeft onlangs zijn nieuwe album ‘Voor M’n Kids’ gelanceerd. Dat album wil hij dan ook opdragen aan zijn kinderen. Met zijn gloednieuwe nummers laat Gers zijn gevoelige kant zien.

A post shared by GersPardoel (@gers_pardoel) on

Nieuwe liefde?

Maar de Telegraaf heeft nog meer te vertellen, want volgens de krant heeft Gers al een nieuwe vriendin. Het koppel wil voorlopig nog niet reageren op het nieuws…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.