Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Voetjes op de grond', schrijft de zanger.

Stan Van Samang deelt nachtelijke foto met baby Lenny, enkele uren na optreden op Werchter Boutique

Het ene moment ben je een ster die duizenden mensen doet dansen op de wei van Rock Werchter, en enkele uren later ben je weer een doodgewone papa die op een ontiegelijk uur uit z’n bed moet omdat de baby honger heeft. Het overkwam Stan Van Samang zaterdagnacht, en hij deelde het ontnuchterend maar mooi moment op Instagram.


Papa Stan


Zaterdagavond beleefde Stan Van Samang zijn kinderdroom. Hij speelde een geweldige set op het podium van Werchter Boutique, enkele uren voor Robbie Williams de wei helemaal plat zou spelen. Maar daarna was het weer back to baby business, want de ‘Candy’-zanger werd pas een dikke week geleden papa. En zoontje Lenny heeft duidelijk lak aan het drukke programma van papa. Rond vier uur ’s nachts besloot baby Van Samang dat hij wilde eten, en moest Stan uit z’n bed. Maar net als het optreden van enkele uren ervoor, vond de sympathieke zanger dat ‘ZA…LIG!!!’.

 

Zanger Stan


Van Samang, die afkomstig is uit Wijgmaal, speelde een thuismatch op Werchter. Hij kwam dan ook letterlijk met de fiets naar het festival. ‘Ik ben echt naar hier gekomen met mijn fiets en mijn rugzak. Dat was heel gemakkelijk. Straks ga ik met mijn fiets terug naar mijn vrouw en kind, dat is rock ’n roll, baby’, vertelde hij aan MNM.

In ware Stan-stijl fietste Van Samang dan ook gewoon het podium op en begon al trappend aan wat een geweldig optreden zou worden.

https://www.instagram.com/p/BWUqD3DjJIG/?taken-at=1022663729

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '