Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Maar de quiz zal er niet helemaal uitzien zoals vroeger

Snel rijk worden? ‘Wie wordt Euromiljonair’ komt terug op televisie!

VTM brengt deze zomer het populaire quizprogramma 'Wie wordt euromiljonair?' terug, maar dan in een vernieuwde versie. En met een nieuwe, jongere presentator (arme Walter) . Staf Coppens zal 'Euromiljonair Hot Seat' presenteren.

Euromiljonair Hot Seat

 

Zo'n dikke tien jaar geleden deed Walter Grootaers ons voor de laatste keer vanuit onze sofa meebibberen met een kandidaat-miljonair die 15 multiple choice-vragen correct moest beantwoorden om een miljoen euro te winnen. Komende zomer geeft VTM opnieuw enkele geluksvogels de kans in één klap rijk te worden, maar deze keer zal Staf Coppens de vragen stellen. Dat vertelde hij vanmorgen zelf aan Heidi en Sam van QMusic.

 

Staf Coppens

 

De quiz zal 'Euromiljonair Hot Seat' heten, wat slaat op het vernieuwde concept. Er zal namelijk een rij kandidaten klaarstaan waarvan de voorste een multiple choice-vraag voorgeschoteld krijgt. Die persoon zit dan in de 'hot seat'. Antwoordt de kandidaat verkeerd, moet hij of zij achteraan de rij aansluiten en krijgt de volgende een kans. Bovendien zal er een tijdslimiet zijn. Extra spannend, dus!

 

Er is geen Wifi in Tahiti

 

Het programma komt in de plaats van 'Is er Wifi in Tahiti?', de vrolijke quiz die Niels Destadsbader de vorige twee zomers presenteerde. De presentator/zanger/acteur heeft het te druk met de opnames van de derde film van 'F.C.  De Kampioenen', waarvoor de cast momenteel in Zuid-Afrika zit. 'Euromiljonair Hot Seat' moet de leegte die 'Is er Wifi in Tahiti?' in de zomerse vooravond achterlaat opvullen.

 

Ben jij competitief en heb je 'n brede algemene kennis? Dan kan je je hier inschrijven voor de quiz. Mogelijke kandidaten worden uitgenodigd voor een selectiedag in juni of juli, waar ze worden getest op kennis en assertiviteit. Good luck!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '