Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© New Girl

'One last hurrah'

YES: ‘New Girl’ krijgt dan toch nog een zevende seizoen

Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘New Girl’, de favoriete Netflixserie van de Belgen. Hoewel het er enkele weken geleden nog op leek dat de serie stopte met het perfecte einde, komt er dus toch nog een (laatste) vervolg. Hoera!

Fans van 'New Girl' zijn in for a treat. De makers willen de fans van de reeks namelijk one last hurrah geven. Al zal dat zevende seizoen een pak korter zijn en maar acht afleveringen tellen, om zo de serie écht van het perfecte einde te voorzien.  

 

Spin-off

‘New Girl’ verscheen in 2011 voor het eerst op het scherm en was meteen een grote hit. De hilarische taferelen van Jess (Zooey Deschanel) en haar huisgenoten maakten van de serie meteen de grootste comedyshow van Fox ever. Maar omdat de kijkcijfers de laatste jaren flink gezakt waren, besloten de makers er na seizoen 6 mee te stoppen.

 

Toen er met dat ‘definitieve einde’ opnieuw een hype rond de reeks ontstond, komt er nu toch nog een zevende – en dit keer echt laatste – seizoen. En rumour has it dat er in die laatste afleveringen een hint wordt gegeven naar een spin-off voor een van de personages. Zou Schmidt binnenkort zijn eigen serie krijgen? Wij hopen alvast van wel!

 

via GIPHY

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '