Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @cynthiaenixon

De 21-jarige zoon van Cynthia Nixon werd geboren onder de naam Samantha, maar gaat voortaan als Samuel Joseph Mozes (of kortweg Seph) door het leven.

‘Sex and the City’-actrice Cynthia Nixon onthult dat haar zoon transgender is in trotse Instagrampost

Cynthia Nixon, bekend dankzij haar rol als Miranda Hobbes in ‘Sex and the City’, kondigt via Instagram aan dat haar oudste kind uit de kast is gekomen als transgender. De trotse moeder deelde een foto met haar zoon ter ere van Trans Day of Action, een jaarlijkse mars die georganiseerd wordt in New York.

 


De 21-jarige zoon van Cynthia Nixon werd geboren onder de naam Samantha, maar gaat voortaan als Samuel Joseph Mozes (of kortweg Seph) door het leven. De actrice – die recent haar kandidatuur voor New Yorks gouverneurschap aankondigde – praat normaal nooit over haar privésfeer, maar maakte maar al te graag een uitzondering voor deze belangrijke mijlpaal in het leven van haar oudste kind.

‘Ik ben zo trots op mijn zoon Samuel Joseph Mozes (Seph) die deze maand afstudeert. Ik wil hem en alle anderen die vandaag zo bijzonder maken bedanken #TransDayofAction #TDOA’, staat er te lezen onder de foto van moeder en zoon.

Seph is haar oudste kind met ex-partner Danny Mozes, een schoolleerkracht met wie ze van 1988 tot 2003 een relatie had. Ze delen ook de voogdij over hun zoon Charles Ezekiel (15).

De voormalige actrice is sinds 2012 gelukkig getrouwd met activiste Christine Marinoni (51), die in 2011 beviel van hun zoon Max Ellington (7). Als ze de verkiezing op 6 november wint, wordt Nixon de eerste vrouwelijke en openlijk homoseksuele gouverneur van New York.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '