Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GETTY

Volgens een bron zou ze zelfs binnenkort al bevallen!

Scarlett Johansson zou zwanger zijn van haar tweede kindje

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Scarlett Johansson (36) is sinds 2017 samen met de ‘Saturday Night Live’-komediant Colin Jost (39). Vorig jaar stapte het koppel nog in het huwelijksbootje. Nu zouden ze samen hun eerste kindje verwachten.


Scarlett Johansson is naast een schitterende actrice – ze is vanaf vandaag te zien in de Marvelfilm ‘Black Widow’ – ook mama van de zesjarige Rose Dorothy Dauriac. Ze kreeg haar dochter met de Franse journalist Romain Dauriac met wie ze getrouwd was van 2014 tot 2017. Nu zou ze met SNL-komediant Colin Jost in verwachting zijn van haar tweede kindje én zelfs al binnenkort bevallen.

© Getty

Het gerucht over haar zwangerschap deed in juni al de ronde toen ze in tegenstelling tot haar collega’s niet aanwezig was op ‘Black Widow’-promo-evenementen die in real life doorgingen. Ze verscheen enkel via Zoom en kwam tot aan de schouders in beeld. Zo was de ‘Black Widow’-actrice onlangs virtueel te gast bij ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

Binnenkort uitgerekend


Nu bevestigen ook verschillende bronnen het nieuws dat Scarlett en Colin Jost in verwachting zijn van een eerste kindje samen. Aan Page Six vertelde een bron het volgende: ‘Scarlett is eigenlijk al voor binnenkort uitgerekend. Ik weet dat zij en Colin heel blij zijn.’ Een andere bron vertelde dan weer dat ze inderdaad zwanger is, maar het stil houdt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '