Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Cattrall, die jarenlang het personage van Samantha Jones vertolkte, was opvallend openhartig tijdens een Australisch interview.

SAY WHAT: Kim Cattrall: ”Sex and the City’ heeft mijn huwelijk kapotgemaakt’

We kennen haar als de flamboyante Samantha Jones, maar het leven van Kim Cattrall ging er tijdens de opnames van 'Sex and the City' heel wat minder leutig aan toe. Meer dan tien jaar na de laatste aflevering claimt ze nu dat de successerie haar haar huwelijk kostte. 

Van 1998 tot 2004 deed ze ons lachen tot we er buikpijn van kregen als de kleurrijke Samantha Jones in 'Sex and the City'. En ook al gaf ze onlangs in een interview aan het Australische mediaplatform News.com.au toe dat het een leuk en onvergetelijk personage was om te spelen, toch eiste het succes van de serie zijn tol. 

'Sex and the City' heeft me m'n huwelijk gekost omdat ik nooit thuis was.

Sex and the City
 

'Ik was er nooit en mijn echtgenoot werd eenzaam en boos. Het waren heel moeilijke tijden', aldus een openhartige Kim Cattrall. 'Op de duur bracht ik meer tijd door met mijn 'Sex and the City'-familie dan met mijn echte familie.' 
 

Drie huwelijken, drie echtscheidingen

Cattrall (60) trouwde – en scheidde – drie keer in haar leven. Haar eerste echtgenoot was Larry Davis, een Canadese schrijver, met wie ze getrouwd was tot 1979. Met architect Andreas Lyson was ze samen van 1982 tot 1989 en haar huwelijk met jazzbassist Mark Levinson duurde van 1998 tot 2004. Tot op heden is ze single.
 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '